Amateur Surgeon HD momenteel voor 79 cent

Amateur Surgeon Hd is een game waarbij je als amateur-chirurg moet proberen om allerlei operaties uit te voeren met een pizzasnijder, saladetang of nietmachine.

amateur surgeon ipadAdult Swim is een van de eerste ontwikkelaars die alvast een kortingsactie voor 4th of July heeft aangekondigd. De Amerikaanse feestdag werpt alvast zijn schaduw vooruit. Alle games van Adult Swim zijn de komende dagen voor 79 eurocent te downloaden. Bijvoorbeeld Amateur Surgeon HD, een game waarin je je droom om chirurg te worden kunt waarmaken. Je gebruikt pizzasnijders, saladetangen, nietmachines en auto-accu’s om dertig verschillende operaties uit te voeren. In de game zitten 27 levels en 3 verborgen opdrachten. Elke operatie is een ingewikkelde procedure, die uit meerdere stappen bestaat.

Gelukkig hoef je niet alle patiënten in één keer te behandelen, maar je kunt de tussentijdse voortgang opslaan om later weer geconcentreerd verder te werken.

amateur surgeon hdDoor met je vinger over het scherm te swipen maak je een incisie. Daarna kun je bijvoorbeeld over het scherm wrijven om bijvoorbeeld gel aan te brengen. Hoe meer levens je gered hebt, hoe voldaner je je gaat voelen. De iPad-versie van deze game (normaal €2,39) is ook afgeprijsd naar €0,79, met resoluties die zijn opgeschaald naar HD-formaat, Facebook Connect-functies en de mogelijkheid om een rondengebaseerde game met meerdere mensen te spelen. Hilariteit gegarandeerd.

Naast Amateur Surgeon HD heeft Adult Swim nog één andere iPad-game, Robot Unicorn Attack HD. Die is ook €0,79. Het complete aanbod van Adult Swim is in de App Store te vinden.

Downloaden: Amateur Surgeon HD (tijdelijk €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2011, 10:48
Categorie Games
Onderwerp korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.