Tumblr-app krijgt update met nieuwe interface en meer mogelijkheden

De app van de populaire 'maak-je-eigen-blog-website' heeft vandaag een update gekregen. De applicatie heeft een totaal nieuw uiterlijk gekregen en vele nieuwe features. En een nieuw logo.

tumblr logo nieuwBloggen is tegenwoordig niet meer zo ‘moeilijk’ en omslachtig als vroeger. Toen moest je nog een eigen domein kopen en onderhouden en de website een mooi uiterlijk geven. Dat kon vele uren kosten. Maar tegenwoordig hoef je alleen maar een account aan te maken op Tumblr, en je blog is al voor 80% af. Dan kies je nog een leuke achtergrond, en klaar is je blog over de Apple Store. Nu alleen nog binnen zien te komen. Met de iPhone-app van Tumblr kun je ook onderweg lekker bloggen en foto’s posten, en vandaag is dat nog aantrekkelijker geworden. De app heeft namelijk een update gekregen met nieuwe features en een geheel nieuwe interface.

Het bedrijf heeft de applicatie volledig herschreven en heeft de app een nieuwe interface gegeven zodat je nu makkelijker meerdere blogs kunt bijhouden. Ook kun je nu het commentaar op je blogposts lezen en beantwoorden. En als je benieuwd bent of je contactpersonen ook een Tumblr-blog bijhouden kun je dankzij de update nu ook je contactlijst doorzoeken. Maar niet getreurd als niemand een Tumblr-blog blijkt te hebben, in hetzelfde scherm staan ook aanbevolen blogs.

De app biedt nu ook ondersteuning voor blogposts schrijven in landschapsweergave en heeft verbeteringen in het gebruik van je ‘Dashboard’. Lees je dit op je iPhone en wil je ook een Tumblr-blog, dan kun je dit nu vanuit de applicatie doen. En bijna vergeten: de applicatie heeft ook nog een nieuw logo gekregen.

Benieuwd naar de vooruitgang in de bouw van de Apple Store in Nederland? Kijk dan eens op dit Tumblr-blog.

Downloaden: Tumblr (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2011, 11:50
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen sociale netwerken, tumblr, weblog

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.