Alle Angry Birds iPad-spellen, Amazing Alex en Bad Piggies tijdelijk goedkoop

Rovio heeft al zijn iPad-spellen tijdelijk afgeprijsd. Je betaalt maar 89 eurocent voor Angry Birds, Amazing Alex en Bad Piggies.

Angry BirdsOntwikkelaar Rovio heeft alle iPad-versies van zijn bekende spellen afgeprijsd. Hierdoor betaal je maar 89 eurocent voor Angry Birds, Bad Piggies, Amazing Alex en andere spellen voor de iPad. Normaal gesproken worden deze games verkocht voor €2,69, terwijl de iPhone-versies altijd al 89 eurocent hebben gekost. De spellen zullen voor de rest van het weekend goedkoop verkrijgbaar zijn.

Rovio werd vooral bekend met Angry Birds, waarvan inmiddels ook al aardig wat spin-offs zijn verschenen. De meest recente toevoeging is Angry Birds Star Wars, waarin de vogels zijn verkleed als personages uit de originele filmtrilogie. Al deze varianten op Angry Birds doen mee aan de aanbiedingsactie.

Een reden voor de aanbiedingsactie wordt niet gegeven, maar Rovio heeft wel wat te vieren: Apple publiceerde gisteravond een lijst met de beste iOS-apps en -games, waarin Bad Piggies ook staat genoteerd. Angry Birds stond daarnaast hoog in de lijst met populairste apps van 2012.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2012, 15:19
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, bad piggies, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.