iPhone-app Power Unlimited werkt weer na update

Gamesmagazine Power Unlimited heeft een update uitgebracht voor de PU-app, waardoor hij weer verkrijgbaar is en werkt met de nieuwe site.

PU iconDe iPhone-app van gamesite Power Unlimited is van een update voorzien, waardoor hij voortaan weer gebruikt kan worden. Hiermee is de app ook weer terug in de App Store. De app werkte een tijd niet, omdat hij niet compatibel was met de vernieuwde website. Hierdoor waren gebruikers genoodzaakt om de mobiele site te bezoeken. De update voegt ook iPhone 5-ondersteuning toe, waardoor je niet langer zwarte balken aan de onder- en bovenkant van het scherm ziet staan.

PU screenshotDe nieuwe versie van de app lijkt eigenlijk de mobiele site in een venster te laden. Hierdoor zijn de nieuwsfeed en artikelpagina’s gelijk aan de site. Onderin beeld vind je tabbladen waarmee je kunt schakelen tussen nieuws, video’s, reviews en andere informatie. Via de instellingen van de app kun je aangeven welke onderwerpen er als tabblad worden getoond.

Je kunt vanuit de app ook reacties achterlaten bij artikelen, maar dan moet je wel eerst inloggen in je account via een optie bij het Meer-tabblad. Probeer je in te loggen via de link onderaan artikelen, dan krijg je een leeg scherm te zien. Wil je een bericht achterlaten op sociale media, dan word je naar een aparte mobiele site gebracht van het betreffende medium. De deelfuncties van iOS zitten niet in de app geïntegreerd.

Downloaden: Power Unlimited (gratis, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2012, 15:12
Categorieën Games, Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.