Air Video bijgewerkt: ondersteuning voor multitasking en retina display

Air Video is bijgewerkt met ondersteuning voor iOS 4.2-multitasking en retina display, evenals performanceverbeteringen en verbeterde mogelijkheden voor het sorteren van bestanden.

Air VideoAir Video heeft een update gekregen, waardoor de applicatie nu ook ondersteuning heeft voor multitasking in iOS 4.2. Ook is de applicatie aangepast voor het retina display van de iPhone 4 en laatste generatie iPod touch. Met Air Video kan je videobestanden vanaf je PC of Mac streamen naar je iPhone, iPod touch of iPad. De applicatie ondersteunt een groot aantal videoformaten, zoals mkv en avi, die niet standaard door iOS-apparaten kunnen worden afgespeeld.

Air Video biedt de mogelijkheid om video’s eerst te converteren naar het mp4-formaat, dat wel zonder hulpmiddelen door iOS-apparaten kan worden bekeken. Ook is het mogelijk om video’s on the fly te converteren, zodat je meteen kunt beginnen met kijken naar je favoriete film of tv-serie terwijl de rest van het bestand nog wordt geconverteerd. Om video’s te streamen heb je wel de gratis Air Video Server nodig. Een krachtige computer is ook geen overbodige luxe.

Naast multitasking en retina display brengt de laatste update ook de nodige performanceverbeteringen en verbeterde mogelijkheden voor het sorteren van bestanden. Ook nieuw is de mogelijkheid om zelf mappen te kiezen voor geconverteerde bestanden. De applicatie is er in een betaalde en gratis variant, waarvan de laatste slechts een beperkt aantal items per map liet zien.

Downloaden:
Air Video (€2,39)
Air Video Free (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2010, 19:52
Categorie Amusement
Onderwerpen air video, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.