Age of Zombies en Real Racing dit weekend met korting

De games Age of Zombies en Real Racing zijn dit weekend allebei voor 79 cent te koop. De games zijn gericht op één ding: zoveel mogelijk zombies neerknallen en snel over een circuit racen.

firemint real racingOp zoek naar een leuk spelletje voor dit weekend? Halfbrick Studio’s heeft de app Age of Zombies tijdelijk afgeprijsd van 2,39 euro naar 79 cent en bij Firemint ging de game Real Racing in de aanbieding: van 3,99 naar 79 cent. In Age of Zombies heeft de boosaardige professor Brains een horde zombies losgelaten. Onze held Barry Steakfries moet ze neerknallen en heeft daarvoor diverse wapens tot zijn beschikking.

Er zit een Bonus Survival-mode in waarbij je helemaal los kunt gaan met het neerknallen van zombies. De game heeft ook Game Center-integratie met leaderboards en achievements. Andere bekende games van Halfbrick zijn Fruit Ninja en Monster Dash.

Firemint heeft Real Racing een tijdje geleden ook al eens afgeprijsd. Wie toen de actie heeft gemist, kan dit weekend nogmaals terecht in de App Store. Bij Real Racing en Real Racing 2 gaat het maar om één ding: zo snel mogelijk een parcours rondrijden. Vooral Real Racing 2 is misschien wel de beste game die Firemint ooit heeft gemaakt. Ben je racefan, dan hoef je niet lang hierover na te denken: de meerderheid van de spelers geeft deze games 5 sterren.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2011, 12:02
Categorie Games
Onderwerpen firemint, halfbrick, real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.