Yes Tasks: eenvoudig takenlijstje op de iPhone

De iPhone-applicatie Yes Tasks is een neutraal gekleurde, simpele applicatie om taken mee te beheren. Je kan je to-do lijstje eenvoudig aanvullen en afstrepen.

Yes Tasks pictogramHet stikt van de to-do lijsten op de iPhone en behalve alle apps die er al voorhanden zijn, introduceert Apple zelf ook nog eens een takenlijst in iOS 5. Ontwikkelaar appart15 GmbH zag desondanks toch zijn kans schoon een takenlijst uit te brengen voor de iPhone. Yes Tasks is een hele simpele, overzichtelijke en stijlvolle to-do list op de iPhone. Hij is volledig in grijstinten uitgevoerd en werkt daarom lekker neutraal.

Yes Tasks nieuwe taak invullen op iPhoneYes Tasks is zo simpel als een applicatie van dit soort kan zijn. Het heeft verschillende categorieën waarin taken opgedeeld kunnen worden en dat is meteen de meest uitzinnige opsmuk die je erin tegenkomt. In elke categorie kun je taken aanmaken. Die hoef je niet te voorzien van een tijdsindicatie van wanneer je hem wil volbrengen of hoe lang je denkt dat het in beslag neemt. Eveneens kun je geen alarminstelling voor de taak af laten gaan.

Yes Tasks mappen met yes voor iPhoneAchter een taak komt automatisch een punt te staan. Door daarop te klikken, zet je een vink en is een taak volbracht. Onderin beeld is er een pictogram met meerdere vinkjes om met één druk alle taken in een categorie als voldaan te markeren.

In het hoofdmenu kun je kiezen of je alle taken wil weergeven, of alleen de nog te volbrengen missies. Tenslotte kun je met drag and drop de volgorde van de items veranderen. Yes Taks is bijzonder eenvoudig en effectief in gebruik. Het bespaart misschien nog wel meer tijd dan de verscheidene to-do lijsten die zich richten op efficiënt met je tijd omgaan.

Downloaden: Yes! – Tasks (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2011, 21:53
Categorie Productiviteit
Onderwerpen takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.