Adobe Revel voor iPhone en iPad importeert nu ook video’s

Met Adobe Revel, een clouddienst die foto’s op je iPhone synchroniseert naar online opslag en andersom, kun je nu ook video's importeren.

Revel logoMet Adobe Revel, een Adobe-clouddienst waarmee je foto’s vanaf je iPhone of iPad naar online opslag kan synchroniseren en andersom, kun je na de laatste update ook video’s importeren. Door de update kun je voortaan foto’s en korte filmpjes samen in een album zetten en via een link naar een webgalerie delen. Daarnaast kun je links naar foto’s en video’s nu per sms delen. Ook nieuw: Adobe Revel ondersteunt foto’s met .png extensies. Adobe Revel is goed te vergelijken met diensten als Dropbox, Google Drive, Box en Skydrive.

Revel rooster Via de nieuwe auto-import optie kun je foto’s of video’s direct naar Revel importeren. Eenmaal in Revel kun je foto’s gemakkelijk bewerken en is het maken en delen albums erg simpel. De foto’s zijn, net als in veel andere foto-apps, ingedeeld in een heldere rooster-layout. Gebruikers kunnen per album kiezen of ze de foto’s met een selecte groep vrienden willen delen, of liever via Twitter en Facebook aan de rest van de wereld laten zien. Je kunt de app dertig dagen gratis gebruiken, maar daarna heb je een limiet van 50 foto’s per maand. Voor dit maandelijkse quotum geldt het importeren van een video als één element, en is dus gelijk aan het importeren van een foto. Voor onbeperkt importeren kost de dienst na de eerste dertig dagen 5,49 euro per maand of 54,99 euro voor een jaar. In juni kreeg de app nog een grote update, waarbij de interface werd vernieuwd en twee nieuwe functies zijn toegevoegd: Explore View en Activity View. Explore View maakt een collage van alle foto’s die gebruikers ooit hebben toegevoegd, en Activity View laat zien wat mensen over jouw foto’s en albums zeggen.

Downloaden: Adobe Revel (gratis, universeel, iOS 6.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 september 2013, 14:35
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen adobe, cloud, fotoalbum, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.