Adobe Express krijgt autocorrect-functie en gratis borders in update

Adobe heeft een update uitgebracht voor Photoshop Express, waarin autocorrectie en gratis borders zijn toegevoegd.

Photoshop Express iconAdobe’s handzame fotobewerker Photoshop Express heeft een update gekregen, waardoor het voortaan mogelijk is om met één druk van de knop je foto’s te corrigeren. Hierdoor wordt onder andere kleurgebruik en belichting aangepast. De functie lijkt erg op de autocorrectie-knop die ook in Apple’s eigen Foto’s-applicatie te vinden is. Het Borders-pakket, waarmee je foto’s bepaalde randen kunt geven, is vanaf deze update ook gratis te downloaden.

AutocorrectBij het bewerken van foto’s staat voortaan linksboven in beeld een toverstokje, waar je op kunt tappen om je foto in één keer te corrigeren. Vermoedelijk kijkt de app naar het kleur- en lichtgebruik van de foto, om vervolgens een aannemelijker gemiddelde te berekenen.

Met het Borders-pakket kun je aan een foto een specifiek randje geven, een optie die ook al langer beschikbaar is in iPhone-applicaties zoals Instagram. Je hebt de keuze uit simpele, gekleurde randen, maar kunt je foto er ook uit laten zien als een postzegel of de bovenste afbeelding op een stapel.

Downloaden: Adobe Photoshop Express (gratis, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2012, 11:17
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen adobe, photoshop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.