Saluti Cards: verstuur een postkaart vanaf je iPhone

Saluti Cards is een nieuwe aanbieder van ansichtkaarten in de App Store. Via een iPhone-applicatie maak je een kaart aan, die vervolgens wordt geprint en verzonden.

saluti cardsNog steeds niet overtuigd om kaarten via HeyEllo te versturen? Misschien kan de nieuwe aanbieder Saluti Cards je dan wel over de streep trekken. Saluti Cards zorgt ervoor dat je via je iPhone een fysieke kaart kunt versturen. Op de iPhone maak je een foto met bijschrift, waarna deze als postkaart binnen een dag wordt geprint en verzonden. Je kunt de kaart ook wereldwijd laten verzenden.


Bij Saluti Cards kun je behalve een fysieke kaart ook een e-card versturen. Via de webshop van de aanbieder koop je via PayPal of iDeal postzegels in setjes van 1, 5 of 10 stuks. De kaarten worden in full color geprint met een glossy finish. Aan de binnenkant komt jouw persoonlijke tekst te staan. Het verschil met HeyEllo is dat deze dienst alleen een kaart stuurt, terwijl Saluti Cards een dichtklapbare uitvoering maakt, die ze in een envelop stoppen. Waarschijnlijk verklaart dat ook het prijsverschil: bij Saluti Cards kosten tussen de €2,40 en €2,70 per stuk terwijl je bij HeyEllo maar tussen de €1,10 en €1,60 kwijt bent. Ook is er bij Saluti Cards iets meer mogelijk, zoals een collage van meerdere foto’s. Bij HeyEllo kun je alleen thema-frames gebruiken, zoals een rand met verjaardagsballonnen.

De applicatie is gratis te downloaden: Saluti Cards.

saluti

Informatie

Laatst bijgewerkt
25 februari 2010 om 19:42
Categorie
Amusement

Reacties: 20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.