AcePlayer tijdelijk gratis: speel WMV, AVI en MKV op je iPhone af

AcePlayer is tijdelijk gratis te downloaden. Deze videospeler kan een indrukwekkend aantal formaten aan, waaronder MKV, AVI, XviD en WMV. Ook zijn diverse audioformaten af te spelen - zonder conversie.

aceplayer-iphoneEr zijn videospelers voor de iPhone waarmee je AVI-filmpjes kan afspelen. Maar het MKV-formaat wordt door heel wat minder apps ondersteund. AcePlayer kan dat wel, zonder conversie vooraf. Deze €2,39 kostende app is tijdelijk gratis te downloaden en ondersteunt een indrukwekkend aantal videoformaten: WMV, AVI, MKV, RMVB, RM, XVID, MP4, 3GP en MPG zitten erbij. Wat audio betreft kan de app bestanden afspelen in de formaten MP3, WMA, RM, ACC, OGG, APE, FLAC en FLV. De app is bovendien universeel bruikbaar, dus ook op de iPad te gebruiken.

Via iTunes Bestandsdeling vul je de videospeler met filmpjes, zonder ze te hoeven converteren. Je kunt ook via de browser, de ingebouwde FTP-server of streaming (via UPnP) de filmpjes afspelen. Als je wilt kun je de beelden daarna op een groot scherm afspelen dankzij TV-Out en AirPlay. Erg compleet voor een (tijdelijk) gratis app.

Downloaden: AcePlayer (normaal €2,39 nu gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2011, 9:52
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen gratis, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.