ABN Amro Mobiel Bankieren laat voortaan bankmail lezen

Mobiel Bankieren van ABN Amro op de iPhone en iPad is bijgewerkt met bankmail: directe mails van je adviseur of relatiemanager bij de bank.

ABN Amro Mobiel Bankieren 3.0 iPhone iPod touchDe officiële mobiele betalingsapp van ABN Amro voor de iPhone en iPad is bijgewerkt naar versie 4.0. Mobiel Bankieren introduceert dat je nu de mails van de bank kan zien in de applicatie, over bijvoorbeeld een afgekeurde betaalopdracht, een wijziging van je hypotheekrente of informatie over andere producten en diensten van ABN Amro. De mailbox in de app staat ook open voor mails van adviseurs bij de bank en berichten van je relatiemanager.

De introductie van bankmail is de voornaamste nieuwe functie in de iPhone-app van ABN Amro, die ondanks dat wel versienummer 4.0 draagt. Bij het opstarten van de applicatie krijg je in de sectie ‘Wat is nieuw’ ook nog te lezen dat contactgegevens en allerlei nuttige telefoonnummers nu achterhaald kunnen worden op de Contact-pagina. Daar tref je bijvoorbeeld een nummer om je bankpas te laten blokkeren.

Downloaden: Mobiel Bankieren (gratis, universeel, iOS 4.3+)

ABN Amro bankmail ABN Amro contact

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 mei 2013, 14:32
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen abn amro, mobiel bankieren, mobiel betalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.