9292ov Pro krijgt update met retina-graphics en andere vernieuwingen

9292ov Pro heeft een update gekregen met ondersteuning voor Retina Display, fast app-switching en andere handige extra's. Zo kun je locaties voorzien van een eigen naam.

9292ovDe openbaarvervoerapplicatie 9292ov Pro heeft vandaag een update gekregen naar versie 3.2. Met deze update kun je voortaan de opgeslagen locaties voorzien van een eigen naam, bijvoorbeeld ‘Thuis’ of ‘School’. Ook kun je op je huidige locatie zoeken naar aanvullend vervoer, zoals de OV-fiets of taxiID’s. Heb je eenmaal een reis gepland, dan kun je deze opslaan in je agenda. 9292ov Pro heeft ook grafische aanpassingen gekregen voor het Retina Display van de iPhone 4 en er wordt voortaan fast app-switching ondersteund. Net als in de GVB-app krijg je bij het opstarten van de app voortaan meteen de vertrektijden in de buurt te zien.

9292ov proIn de reisadviezen kun je vanaf nu de vertrektijden per halte opvragen, zodat je kunt kijken hoeveel oponthoud je hebt als je onderweg nog even wilt uitstappen. Bij het delen van reisadviezen via Twitter is de inlogprocedure aangepast en er zijn meerdere bugs opgelost. 9292ov Pro is gratis in de App Store verkrijgbaar en kan routes plannen met het openbaar vervoer via trein, bus, tram, metro en veerboot.

Downloaden: 9292ov Pro (gratis)
Tipgever: Martijn via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2010, 16:31
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen 9292, openbaar vervoer, reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.