Trein afgeprijsd naar 79 cent

De applicatie Trein van Dennis Stevense is voor het eerst in de geschiedenis van deze applicatie afgeprijsd. Met de app kun je actuele vertrektijden bekijken, reizen plannen en prijzen opvragen.

trein iphoneTrein verscheen in november 2008 voor het eerst in de App Store. Voor het eerst in de geschiedenis van Trein is de applicatie voor onbepaalde tijd afgeprijsd van €2,39 naar €0,79. De prijsdaling is volgens ontwikkelaar Dennis Stevense (@naquah) ter gelegenheid van iCreate Live. Onlangs kwam er een update van Trein uit, waardoor je in de applicatie voortaan ook prijzen bij reisadviezen te zien krijgt. Trein toont verder de actuele vertrektijden van het dichtstbijzijnde NS-station (op basis van je GPS-positie) en je ingestelde voorkeursstations.


App Shopper - prijsverloop TreinOok zijn verstoringen en werkzaamheden te bekijken en kun je de volledige dienstregeling en treinnummer van vertrekkende treinen bekijken. Zelf proberen? De prijsverlaging geldt voor onbeperkte onbepaalde tijd. Trein won tijdens iCreate Live de OMT Award 2010 voor Beste iPhone App.
Afgelopen week was ook de lancering van de officiële treinapplicatie van de NS, als directe concurrent van Trein.


Downloaden: Trein (€0,79)

Tipgever: @MarcelZman

Reacties: 20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.