iculture-app-gemist
App Gemist Je maandelijkse app-overzicht

App Gemist: Thuisarts.nl en Flow voor Instagram

Er kwamen deze week geen nieuwe apps uit, maar in deze App Gemist lees je wel over Thuisarts.nl en Flow for Instagram, een mooie en snelle foto-app.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

foto 2De App Store werd tot en met 27 december niet meer bijgewerkt in verband met de sluiting van iTunes Connect, dus er verschenen deze week geen nieuwe iPad-apps. Wel schreven we artikelen over Thuisarts.nl en Flow for Instagram, die allebei het lezen waard zijn. Zo bevat Thuisarts.nl alles wat je van een medisch naslagwerk verwacht, nog meer zelfs. Flow for Instagram is een mooie en snelle foto- en video-app, ideaal om lekker in te bladeren of jouw Instagram-creaties aan anderen te tonen.


thuisartsThuisarts.nl– Thuisarts.nl is een officiële app van het Nederlands Huisartsen Genootschap met informatie over ziekte en gezondheid en ondersteuning voor, tijdens en na het bezoek aan de huisarts. Deze officiële app probeert in te spelen op de trend dat steeds meer mensen kwaaltjes gaan googlen en gaan thuisdokteren. In plaats van informatie zoeken op willekeurige websites kun je in de app terecht voor betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid. Zo bevat de app informatie over allerlei soorten ziektes en aandoeningen, tips om gezond te blijven en klachten zelf aan te pakken. Daarnaast is de app specifiek gericht op het bezoek aan de huisarts.
Downloaden: Thuisarts.nl (tijdelijk gratis; normaal €0,89, universeel, iOS 6.0+)

flowFlow – Instagram gaat al een tijdje mee, maar er is nog steeds geen iPad-app beschikbaar. En dat is jammer, want hoewel nog weinig mensen foto’s met hun iPad maken, zijn de filterkunstwerkjes wel degelijk geschikt om op groot scherm te bekijken en bewonderen. Vandaar dat er apps blijven verschijnen die deze mogelijkheid wel bieden, zoals Flow for Instagram. In Flow kun je jouw Instagram-foto’s en video’s op allerlei manieren bekijken, op andermans foto’s reageren, foto’s liken en je profiel beheren. Het is een mooie en snelle app, ideaal om lekker in te bladeren of jouw creaties aan anderen te tonen.
Downloaden: Flow for Instagram (gratis, iPad, iOS 6.0+)

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.