Foxconn gaat vanaf eind mei 3G iPhone produceren

Volgens Digitimes heeft Foxconn Electronics de opdracht gekregen om vanaf eind mei de productie van een nieuwe generatie iPhone te starten. Ook componentleveranciers moeten vanaf eind mei hun onderdelen aanleveren, in een oplage van 3 miljoen stuks in de eerste maand.

De Apple Store ging zojuist offline, maar dat bleek alleen om nieuwe iMacs aan te kondigen. Nieuws over de iPhone moeten we dan ook uit een andere bron halen, namelijk van DigiTimes. Die beweert dat Foxconn Electronics (onderdeel van Hon Hai Precision Industry) opdracht van Apple heeft gekregen om vanaf eind mei de productie van nieuwe iPhones te starten. Het bericht is te lezen in de Chineestalige krant Commercial Times.


Volgens dezelfde krant hebben componentleveranciers opdracht gekregen van Apple om ook materiaal vanaf eind mei aan te leveren. De eerste producten zullen binnen een maand in een oplage van 3 miljoen exemplaren worden uitgeleverd aan Apple. In totaal zal Foxconn 24 tot 25 miljoen toestellen van dit model produceren. Eerder waren er al geruchten dat Foxconn de volgende generatie iPhone zou gaan maken, maar waren er nog geen concrete cijfers.

Meer info: DigiTimes

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.