‘Daadwerkelijke iPhone 6-achterkant in video te zien’

In een video is de mogelijk echte iPhone 6-achterkant te zien. Dit is voor het eerst dat een video iets anders toont dan een dummy.

iPhone 6 videoIn een video is de vermeende achterkant van de iPhone 6 te zien. Hoewel deze achterkant in eerdere foto’s en video’s al meerdere malen voorbij is gekomen, is dit de eerste video waarin we het echte werk te zien krijgen. Eerdere video’s toonden enkel dummy’s van de iPhone 6, die waren gebaseerd op gelekte, schematische tekeningen. De iPhone 6-achterkant in de video is ook van binnen afgewerkt, zodat de vele iPhone-onderdelen er later op bevestigd kunnen worden.


De video is te zien in het artikel bij Nowhere Else.

De behuizing van de iPhone 6 ziet er in de video grotendeels uit zoals we van eerdere dummy’s al gewend waren. Onbekende designveranderingen worden dus niet verklapt, maar de video is desalniettemin belangrijk: als dit een voor Apple geproduceerd onderdeel is, bevestigt dat nog meer het nieuwe ontwerp van de iPhone 6.

Het viel sommige lezers al op bij eerdere dummy-foto’s: het gat voor de iPhone-flitser is op de iPhone 6 kennelijk weer rond. Dat hoeft echter niet te betekenen dat Apple afstapt van de dubbele ledflitser in de iPhone 5s. Mogelijk heeft Apple de twee flitserlampen op slimme wijze gecombineerd, waardoor ze allebei in de ronde opening passen.

Hoewel het goed mogelijk is dat we naar het echte werk kijken, is dat op het moment nog niet te bevestigen. We weten pas zeker hoe de iPhone 6 eruitziet zodra Apple hem heeft aangekondigd. Dat zal vermoedelijk ergens in september gebeuren: volgens de laatste berichten is de iPhone 6 vanaf 19 september te koop. De iPhone 6 zou twee formaten krijgen: 4,7-inch en 5,5-inch. Deze twee varianten verschillen vermoedelijk niet alleen in grootte.

Reacties: 32 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.