News360: nieuws- en foto-applicatie voor de iPad

News360 is een nieuwe nieuwsapplicatie voor de iPad, waarmee je nieuwskoppen uit 1.000 verschillende bronnen te zien krijgt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

news360News360 is een vandaag gelanceerde nieuwsapplicatie voor de iPad, waarmee je het wereldwijde nieuws onder handbereik hebt. Deze app bevat nieuws en nieuwsfoto’s en werd eerder al op de iPhone uitgebracht. Er zijn echter wel wat aanpassingen gedaan. Bekijk je de app in portretweergave, dan zie je de nieuwskoppen van ruim 1.000 nieuwsbronnen zoals CNN, The New York Times en Fortune. Draai je de iPad een kwartslag naar landschapsweergave, dan verschijnt een stroom van foto’s waarop je kunt tappen om het volledige artikel te zien. Deze nieuwsapp is gratis te downloaden. Je hebt er een iPad met minimaal iOS 3.2 voor nodig.


news360 ipadHeb je een interessant artikel gevonden, dan kun je dit delen via Facebook of Twitter. Ook is het mogelijk interessante artikelen later te lezen via Read It Later of Instapaper. Ben je van plan op reis te gaan, dan kun je je TripIt-account koppelen aan de app, zodat je krijgt te zien welk nieuws er op jouw bestemming speelt. De app kan aan de hand van jouw Facebook-voorkeuren ook rekening houden met je interesses bij het tonen van nieuws.

Downloaden: News360 for iPad (gratis)
Ook verkrijgbaar: News360 for iPhone (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 maart 2011 om 11:51
Onderwerpen
,
Categorie
Nieuws

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.