iPhone game-update #41: Fight Night Champion, Hot Springs Story en Gameloft

iPhone game-update #41: Fight Night Champion, Hot Springs Story en Gameloft. iPhoneclub brengt je elke dag de laatste nieuwtjes over gamen op je iPhone.
Erik Welleweerd - · Laatst bijgewerkt:

Fight-Night-Champion-Boxing-GameHopelijk heb je een goed weekend gehad en lekker veel games op je iPhone gespeeld, want het nieuws van vandaag leert ons dat er nog veel meer moois aan zit te komen. Zo krijgt Fight Night Champion, de boksgame van Electronic Arts die komende maand uitkomt, ook een iPhone-versie. Game Dev Story krijgt een vervolg met Hot Spring Story en Gameloft heeft bekendgemaakt aan een viertal bijzondere games te werken.

Fight Night Champion ook op de iPhone

Fight NightFight Night Champion komt komende maand uit voor de spelcomputers, maar met een beetje mazzel kunnen wij iPhone-gamers na vannacht al aan de slag met deze titel. De mobiele versie van deze boksgame ligt namelijk al in de Nieuw-Zeelandse App Store. In het spel kun je kiezen uit twintig echt bestaande vechtersbazen die het tegen elkaar op zullen nemen in de ring. De prijs van de game is nog onbekend, maar zal waarschijnlijk rond de vier euro gaan liggen.

Game Dev Story krijgt vervolg

GameDevStoryHet razend populaire Game Dev Story krijgt een vervolg. Nouja, soort van, want de game zal dit keer niet over het ontwikkelen van videogames gaan, maar over een hot springs resort. In het spel Hot Spring Story zal je een dergelijk resort moeten managen. Het spel is inmiddels al uit in de Verenigde Staten, maar hier zullen we nog even moeten wachten.. Het spel is inmiddels te downloaden in de Nederlandse App Store. Of er daadwerkelijk ook nog een vervolg komt op de originele Game Dev Story blijft een mysterie.

Download: Hot Springs Story (tijdelijk €2,99, daarna €3,99)

Gameloft gebruikt de Unreal Engine

Gameloft-logoGamers zullen de Unreal Engine ongetwijfeld kennen. Ontwikkelaars kunnen andermans engines gebruiken om daar hun games op te bouwen en Epic Games voorziet daarin met de Unreal Engine. Eerder maakten RAGE en Infinity Blade al gebruik van de engine, maar nu heeft Gameloft bekend gemaakt dat het een viertal games er ook op gebaseerd zullen worden. Welke games dit zijn heeft de uitgever niet bekendgemaakt, maar Gameloft weet ons wel te vertellen dat twee titels in 2011 zullen uitkomen en de twee andere titels in 2012. Nu maar hopen dat het vier toffe games worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2011, 0:14
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, gameloft, unreal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.