iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

SwirlyMMS 1.2: voor iPhone firmware 2.0 en iPhone 3G

SwirlyMMS voor iPhone 2.0 en hoger is beschikbaar. Met de applicatie kun je MMS-berichten rechtstreeks naar de telefoon van iemand anders sturen, zonder internetverbinding.

swirlyMMSSwirlyMMS is nu beschikbaar in een versie die op firmware 2.1 werkt en hoewel veel mensen ons een tip hebben gestuurd, krijgen we toch ook wat verontrustende geluiden binnen. Bij Edward zijn de native contacten en de telefoonapplicatie blijkbaar zodanig van slag dat ze niet meer opstarten zodat een restore nodig was. En nu het positieve nieuws: SwirlyMMS is inmiddels beschikbaar gesteld als versie 2.1 via Cydia.


SwirlyMMSMet SwirlyMMS kun je MMS-berichten verzenden en ontvangen. Je hebt er geen internetverbinding voor nodig zoals bij Flutter, maar betaalt natuurlijk wel voor de berichten zelf – en dat kost meestal tussen de €0,25 en €0,50.

Overigens heeft de ontwikkelaar plannen om SwirlyMMS ook via de App Store beschikbaar te maken, maar dat loopt nogal stroef. Er zijn blijkbaar technische beperkingen in de SDK, want de FAQ-pagina meldt dat ze een aantal feature requests aan Apple hebben gevraagd om die beperkingen op te heffen. Wordt hopelijk vervolgd …

Meer info: SwirlySpace
Tipgevers: Mikael, skabaas, Edward, etc.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Reacties: 43 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.