‘Live jailbreak iPhone 5 op MyGreatFest waarschijnlijk’ (jailbreak)

Een live iPhone 5 jailbreak tijdens MyGreatFest is hoogst waarschijnlijk volgens p0sixninja van het Chronic Dev Team. iPhoneclub doet ter plaatse verslag van MyGreatFest op 17 september.

iPhone 5 jailbreak op MyGreatFestDe hacker p0sixninja van het Chronic Dev Team heeft aangegeven dat het hoogst waarschijnlijk is dat er op het MyGreatFest evenement een live jailbreak van de 5e generatie iPhone getoond zal kunnen worden. Deze voorspelling doet de hacker op basis van het feit dat de iPhone 5 zo goed als zeker gebruik zal maken van de A5-chip die ook aanwezig is in de iPad 2 en kennis van de beta’s van iOS 5.


Niet iedereen is even vol van vertrouwen dat het mogelijk is om deze voorspelling nu al te doen. MuscleNerd van het iPhone Dev Team wijst erop dat er officieel nog steeds niets bekend is over de hardware en software van een volgende generatie iPhone. De vorige keer dat MuscleNerd en p0sixninja elkaar uitdaagden, leidde dat tot de jailbreak van iOS 4.2.1 door het Chronic Dev Team met de jailbreaktool greenpois0n. Het Chronic Dev Team was van plan een jailbreak voor de iPad 2 uit te brengen, maar het team zal de gemaakte vorderingen inzetten voor de iPhone 4S of 5 omdat comex op het punt staat om een update van JailbreakMe.com te lanceren.

Discussie: MuscleNerd versus p0sixninja

Als er inderdaad een live jailbreak plaats zal vinden van de volgende generatie iPhone op MyGreatFest, dan zal iPhoneclub daar ter plaatse verslag van doen. MyGreatFest is het eerste grote jailbreakcongres en vindt plaats op 17 september 2011 in de Old Truman Brewery in Londen. De presentatie van p0sixninja is gepland van 10:55 tot 11:35.

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.