iPhone Dev Team brengt experimentele tethered jailbreak iOS 5 uit

Het iPhone Dev Team heeft een tethered jailbreak voor iOS 5 uitgebracht, bedoeld voor ontwikkelaars die hun jailbreak-apps alvast willen bugfixen.

ios 5 jailbreak betaHet iPhone Dev Team heeft zojuist op haar blog een nieuwe versie van redsn0w uitgebracht. Hiermee is het mogelijk om iOS 5 tethered te jailbreaken. De volgende toestellen worden ondersteund:

De jailbreak is alleen bedoeld voor ontwikkelaars van jailbreak-apps, die alvast willen proberen of hun apps nog steeds werken. Voor gewone gebruikers wordt de jailbreak sterk afgeraden, omdat nog teveel dingen niet werken.


Op een telefoon die je dagelijks nodig hebt, is het dan ook niet bruikbaar. Apple’s officiële apps, applicaties uit de App Store en uit Cydia en MobileSubstrate-apps werken mogelijk niet. Maar als je ontwikkelaar bent en alvast bugfixes wilt uitvoeren in jailbreak-apps die onder iOS 5 moeten draaien, kun je er alvast mee aan de slag gaan.

Let op dat mensen die een unlock willen uitvoeren of hun baseband willen bewaren, de update naar iOS ook niet moeten uitvoeren. Als je een unlockable baseband hebt, raak je die waarschijnlijk kwijt als je iOS 5 installeert. Voor beginners willen we nog even benadrukken dat iOS 5 nog niet officieel door Apple is uitgebracht en dat je de firmware beter niet kunt installeren.

De jailbreak is alleen tethered. Mogelijk kun je deze versie van redsn0w ook gebruiken op de komende iOS 5-beta’s.

Downloaden: redsn0w 0.9.8b1 for Mac
Meer info: iPhone Dev Team

Voor vragen en opmerkingen kun je terecht op ons jailbreak-forum.

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.