Digitale ANWB Kampioen voortaan op de iPad te lezen

iKampioen is de digitale variant van de ANWB Kampioen. Dit blad is voortaan in multimediale vorm op de iPad te lezen, dankzij HTML5.

ikampioeniKampioen, de online uitgave van de ANWB Kampioen, is voortaan op de iPad te lezen. De iKampioen is te bekijken op ipad.ikampioen.nl en maakt gebruik van HTML5. De normale iKampoen is gemaakt op basis van Flash en was tot nu toe niet te lezen op de iPad. Het voordeel is dat de iPad-versie ook op allerlei andere apparaten en in diverse andere browsers te lezen is, die HTML5 ondersteunen. Het gaat voorlopig om een test, waarmee de ANWB wil kijken hoe de beleving van magazines in HTML5 is. Als lezer kun je feedback geven over je leeservaring.


iKampioen is de digitale versie van het tijdschrift, dat jaarlijks bij 3,7 miljoen ANWB-leden op de deurmat valt. De digitale versie is heel wat minder populair: ruim 40.000 leden, maar het magazine bestaat ook nog maar sinds maart 2010. In vergelijking met het papieren blad zijn multimedia-ervaringen toegevoegd in de vorm van foto’s, audio, video en foto-animaties. Het ANWB-blad REIZ& Magazine is al in september op de iPad verschenen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 oktober 2010 om 19:41
Onderwerpen
,
Categorie
Reizen

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.