Hongerige Wolf Festival

7 bijzondere plekken in Nederland waar je lekker onbeperkt kunt internetten #hoedan #adv

In Nederland heb je op de gekste plekken 4G-dekking. Wij gingen op zoek naar wat bijzondere uithoeken van Nederland, waar je gewoon kunt blijven facetimen, foto's en video's uploaden en backuppen. Unlimited! Dankzij de 4G-dekking van Tele2.
Ingezonden mededelingen - · Laatst bijgewerkt:

Hongerige Wolf Festival

In Nederland is de 4G-dekking zo goed, dat je eigenlijk nooit hoeft na te denken. Wij gingen op zoek naar 7 bijzondere uithoeken van Nederland, waar je gewoon kunt blijven facetimen, foto’s en video’s uploaden en backuppen. Unlimited! #hoedan? Dankzij de 4G-dekking van Tele2. Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

#1 Hongerige Wolf

De zeventig inwoners van Hongerige Wolf krijgen vaak de vraag of de naam van hun dorp echt is. Ja, het is echt en het ligt in Noordoost-Groningen. Lange tijd was het populair onder kunstenaars en die creatieve sfeer hangt er nog steeds. Van 14 t/m 16 juli kun je er terecht voor een waanzinnig festival met muziek, kunst, literatuur, theater en lekker eten. Grote kans dat je vrienden niet meewillen naar zo’n uithoek, maar geen nood: je kunt al je belevenissen livestreamen dankzij je Unlimited-abonnement van Tele2.

Hongerige Wolf, Groningen.


#2 Vliegbasis Soesterberg

Wat valt er nou te beleven op een voormalige Vliegbasis? Soesterberg was tot 2008 in gebruik als militair vliegveld. Nu is het als natuurgebied opengesteld voor het publiek en zijn er bijzondere planten en diersoorten te ontdekken. Je kunt er fietsen, hardlopen, wandelen en picnicken, terwijl je ondertussen naar filmpjes van boswachter Martijn kijkt. Je 4G-verbinding van Tele2 is er lekker snel en over je dataverbruik hoef je je niet druk te maken, want dat is Unlimited.

Vliegbasis Soesterberg


#3 Van Egypte naar Frankrijk

In de Friese Ooststellingerwerf vind je het exotische buurtschap Egypte. Er is een 9 kilometer lange wandelroute uitgezet tussen Frankrijk en Egypte, met start- en eindpunt bij Landgoed Boschhoeve. Tip: vergeet tijdens zo’n lange wandeling geen powerbank mee te nemen, want je wilt onderweg wel bereikbaar blijven. Over exotische plaatsnamen gesproken: in Zeeland vind je het buurtschap Pyramide, Moskou ligt ook in Friesland en Bethlehem ligt in Groningen.

Nijeberkoop Egypte


#4 De Wieden

Natuurgebied De Wieden is prachtig! Het is alleen jammer dat je er moeilijk kunt komen. Door de vele rietlanden, dichtbegroeide moerasbossen, plassen en stroompjes kun je er alleen goed op ontdekkingstocht gaan in een kano, zeilboot of fluisterboot. Tip: neem een waterdicht iPhone-hoesje mee, want voor je het weet valt je uitstapje in het water. Wij zijn fan van de Lifeproof-cases.

De Wieden


#5 Orvelte

Het Drentse dorpje Orvelte is één groot openluchtmuseum. Je vindt er talloze monumentale boerderijen, slentert over de keien en ziet misschien nog wel een schaapherder voorbijkomen met z’n kudde. Orvelte is een van de mooiste dorpen van Drenthe. Je vindt er ook het enige Nederlandse Apple Museum. Tip: binnenshuis fotograferen kan lastig zijn, maar gelukkig kan de iPhone-camera steeds beter omgaan met slechte lichtomstandigheden.

Orvelte Drenthe


#6 Borneo

“Woon je op Borneo?” – “Nee, ín Borneo!” Het gaat hier om een klein buurtschap in de buurt van Mill, Noord-Brabant. Wat kun je in Borneo zoal doen? Nou, vooral mountainbiken. Er is een mooie route van 113 kilometer uitgezet door de Peel, waarbij je onderweg veel kazematten uit de oorlog tegenkomt. Tip: als je de kazematten wilt fotograferen, heb je veel te maken met schaduwen en licht-donker-verschillen. Gebruik de HDR-functie van je iPhone!

Mill Kazematten bij Borneo


#7 Kampeersnol

Kampeersnol staat samen Rectum, Kale Kluft, Muggenbeet, Trutjeshoek en het eerder genoemde Hongerige Wolf in de lijst met meest bizarre Nederlandse plaatsnamen. Het natuurgebied ligt op Texel, 14 meter boven zeeniveau. Overigens vind je op Texel ook Fonteinsnol. Niet geheel toevallig, want een nol is een hoge duin, dus het is niet wat je denkt. Zo’n gebied fotografeer je het mooist tijdens het Golden Hour, als de zon laag aan de hemel staat. Je krijgt dan een mooi gefilterd effect, waardoor je foto’s er veel warmer uitzien. Al die foto’s backup je meteen bij Google of bij een andere online opslagdienst, want met je Tele2 Unlimited-abonnement hoef je geen risico’s te lopen dat je je foto’s kwijtraakt.

Kampeersnol op Texel

Doe je ding op de gekste plekken in Nederland
Zo zie je: waar je ook in Nederland naartoe gaat, niets houdt je tegen om alles, maar ook echt alles vast te leggen, te livestreamen, onderweg filmpjes te kijken en in contact te blijven met vrienden. Met Tele2 mag je overal in Nederland je supersnelle internetbundel gebruiken, zelfs op de gekste plekken. Ook goed om te weten is dat je bij Tele2 niet voor langere tijd hoeft te binden. Vastzit? Vrijheid! Tele2-abonnementen zijn maandelijks opzegbaar!

Check de site! Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2017, 14:31