Tele2 Hoe Dan

5 dingen die ook Unlimited zijn #hoedan #adv

Nu je databundel Unlimited is geworden ga je op zoek naar dingen die ook Unlimited zijn. #hoedan? Wij hebben 5 tips voor als je internet wilt leegtrekken.

Tele2 Hoe Dan
Je zult het al gemerkt hebben: data wordt Unlimited! Tele2 biedt je voor 25 euro per maand overal schandalig snel 4G, om onbeperkt te gebruiken. #HOEDAN?! Wij gaan je helpen met 5 dingen die ook unlimited zijn.

#1 Eindeloos muziek luisteren

Spotify en Apple Music hebben allebei een een aanbod van meer dan 30 miljoen muzieknummers. Dat is belachelijk veel. Als je die allemaal achter elkaar zou willen beluisteren ben je 90 miljoen minuten bezig. Dat is 1,5 miljoen uur oftewel 62.500 jaar! Oftewel bijna 800 mensenlevens achter elkaar geplakt. Daarbij gaan we er voor het gemak even vanuit dat elk nummer ongeveer drie minuten duurt. Je snapt al: het is onmogelijk om al die nummers te beluisteren beluisteren, zelfs als je continu wakker blijft en dag in dag uit naar muziek luistert. Niet omdat het moet, maar omdat het kan!

Overigens wordt een derde deel van al die nummers nooit beluisterd. Maar zelfs als je alleen naar de populaire nummers luistert haal je het nooit.

#2 Eindeloos series en films kijken

Het aanbod van Amazon Prime, Videoland, NLZiet en soortgelijke diensten is zo groot, dat je onmogelijk alles kunt bekijken. Daar hoef je geen ingewikkelde berekening voor uit te voeren. Maar stel dat je je beperkt tot alleen de Nederlandse films en series die bij Videoland te vinden zijn, lukt het dan wel? Ja! Grappig genoeg valt het dan heel erg mee. Videoland heeft 130.000 minuten aan Nederlands materiaal, dus dat is 2.166 uur, omgerekend 90 dagen. Prima te doen dus. Als je tussendoor nog wat gaat slapen moet het lukken om in een halfjaar alles te bekijken. Kun je daarna doorgaan met de Engelstalige films en series.

#3 Eten

Voor onbeperkte frisdrank-refills moet je in Amerika zijn, maar gelukkig kun je in Nederland ook bij steeds meer restaurants terecht voor onbeperkt sushi, spareribs of pannenkoeken. Heb je genoeg geoefend in een restaurant, dan kun je doorgaan voor de ultieme uitdaging: een eetwedstrijd.

Tip voor eetwedstrijden: probeer de smaak af te wisselen. Als je onbeperkt frietjes moet eten helpt het om af en toe iets zoets te nemen. Dat lijkt onlogisch omdat je dan nóg meer eet, maar zoals het Oudhollandsche gezegde al beloofde: ‘Verandering van spijs doet eten’. Echt, het werkt!

#4 Heel veel berichtjes sturen en livestreamen

Je wilt constant in contact blijven met vrienden en familie, ook als ze niet in de buurt zijn. De standaard manier omdat te doen is met berichtjes, omdat ze zo weinig data kosten. Maar waarom zou je je beperken tot tekstjes? Met een onbeperkte databundel kun je alles wat je doet livestreamen, zodat vrienden gewoon mee kunnen kijken. Gebruik FaceTime om met je oma te kletsen, stream je weekend met vrienden via Facebook of gooi je chat vol met video’s, zodat anderen het gevoel hebben er écht bij te zijn!

Het wordt anders als je regelmatig foto’s en video’s gaat versturen, want dan wordt 1GB al snel 5GB. Ook niet erg, want met Unlimited hoef je daar helemaal niet over na te denken.

#5 Data!

Waarom nog blijven aanmodderen met een beperkte databundel, als je ook voor Unlimited kunt gaan? Bij Tele2 sluit je voor 25 euro per maand een onbeperkte bundel af waarmee je eindeloos gifjes, video’s van eetwedstrijden en foto’s van je Tinder-crush kunt uitwisselen.

#hoedan? Check Tele2.nl voor jouw unlimited aanbod!

Tele2 Hoe dan campagne

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juni 2017, 14:02