Zepp Labs gaat trackers voor golf, honkbal en tennis aanbieden

Zepp Labs gaat met Zepp Tennis, Zepp Gold en Zepp Baseball activiteitentrackers voor specifieke sporten aanbieden.

Zepp TennisHet Amerikaanse Zepp Lab gaat een kleine activiteitentracker op de markt brengen voor tennis, golf en honkbal. Door dit apparaatje via Bluetooth met je iPhone te koppelen, kun je in een bijbehorende app je gemaakte slagen analyseren. De gemeten data is volgens Zepp Labs zo precies, dat het voor coaches mogelijk is om een gemaakte slag opnieuw af te spelen in drie dimensies. Dit maakt het makkelijker om te zien hoe je een slag kunt verbeteren.

De activiteitentrackers worden op de markt gebracht als Zepp Baseball, Zepp Golf en Zepp Tennis, maar het voornaamste verschil lijkt te zitten in de manier waarop je het apparaatje bevestigt. De honkbal- en tennistrackers bevestig je aan je honkbalknuppel of tennisracket, terwijl golfers een speciale handschoen voor het apparaatje nodig hebben. De sensor kan 200.000 tennisswings bewaren, of 2.000 golf- of honkbalslagen.

Op het moment zijn de nieuwe Zepp-sensoren alleen nog maar aangekondigd. Wanneer de accessoires worden verkocht en hoeveel ze gaan kosten, is nog niet duidelijk. Een ruwe indicatie hebben we wel: Zepp Labs bracht eerder al de GolfSense uit, een vergelijkbare tracker die wordt verkocht voor 130 dollar.

Zepp Tennis stappen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2013, 21:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen golf, honkbal, sport, tennis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.