Zakelijk gebruik van de iPhone: succesverhalen van USA Today en BILD

Gannett en Axel Springer zijn twee grote uitgeversconcerns, die zijn overgestapt naar de iPhone. Beide bedrijven hebben tienduizend of meer medewerkers in dienst en zijn laaiend enthousiast.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

usa todayGannett is de grootste krantenuitgever in de VS: ze brengen meer dan 900 publicaties en 85 kranten uit, waaronder USA Today. Ook hebben ze 23 tv-stations en 41.500 medewerkers wereldwijd. In Duitsland zit het Europese krantenimperium van Axel Springer: 180 kranten en magazines, meer dan 50 websites en ruim 10.000 medewerkers wereldwijd. De overeenkomst tussen de twee bedrijven is dat ze beide op de iPhone zijn overgestapt.

“Apple is the new IT standard for Axel Springer”, zegt een topman van Axel Springer. En: “iPhone is a great mobile device that increases productivity in the enterprise. Moving to iPhone has been a positive change that has helped the company shift to digital information.” De uitrol van de iPhone bij deze uitgever is één van de grootste mobiele projecten in Europa. Gebruikers hoefden alleen maar hun e-mailwachtwoord in te voeren om aan de slag te gaan.

Aan de andere kant van de oceaan zijn ze al even enthouisast over de iPhone: “The technology is changing, and our business is really in a transformation. iPhone is making a lot of this transformation happen.” Beide uitgevers gebruiken Microsoft Exchange-servers en Exchange ActiveSync. De verhalen van beide bedrijven zijn te vinden op een pagina met zakelijke profielen van klanten van Apple, genaamd ‘iPhone in Business’. En zoals te verwachten: iedereen is razend enthousiast, tot de ontwikkelaars van de iPhone-applicatie van USA Today aan toe: “Developing for iPhone is a very bright future for us.”

Via: Apple, Axel Springer en Gannett

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2009, 9:01
Categorie Achtergrond
Onderwerpen business, usa, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.