ZAGG kondigt ZAGGskin en InvisibleSHIELD voor iPhone 4 aan

ZAGG heeft alvast een invisibleSHIELD en ZAGGskin voor de iPhone 4 aangekondigd. Deze stickers plakken makkelijker op de vlakke achterkant van de iPhone 4.

zagg stickersDe platte achterkant van de iPhone 4 is een zegen voor fabrikanten van skins en stickers. Het wordt daardoor makkelijker om de voor- en achterkant van je iPhone te beplakken met skins en allerlei andere beschermende plakfolie. Fabrikant ZAGG grijpt alvast z’n kans en kondigt de ZAGGskins voor de iPhone 4 aan. Dat zijn gekleurde skins met opdruk, bedoeld om de achterkant van je iPhone 4 tegen krassen te beschermen. Er zijn standaardpatronen, maar je kunt ook een eigen foto of ontwerp insturen om een skin op maat te laten maken.

ZAGG begon ooit met het maken van de doorzichtige invisibleSHIELD: plakfolie die zo sterk is dat je er zelfs met een Dremel niet doorheen komt. Onlangs demonstreerden ze dat bij de iPad in een filmpje op YouTube (zie hieronder). Tegenwoordig heeft ZAGG het assortiment uitgebreid met de al eerder genoemde ZAGGskins, er zijn LEATHERskins (een plaklaagje van leer met reliëfpatroon) en ze waagden zich aan allerlei randproducten zoals oordopjes, sprays en poetsdoekjes. Met de ZAGGskins met kleurrijke opdruk zijn ze niet origineel, maar ze kondigen het voor de iPhone 4 wel als eerste aan.

Meer info: ZAGG

zaggskin

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2010, 22:24
Categorie Accessoires
Onderwerpen invisible shield, zagg

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.