Yelp icoon

Yelp voor iOS laat je videoreviews uploaden

De iOS-applicatie van Yelp laat gebruikers video's uploaden, zodat andere gebruikers een beter idee van besproken locaties hebben.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

De iOS-app van Yelp laat je voortaan video’s maken van restaurants, bars, winkels en andere locaties. Op deze manier geef je andere app-gebruikers een beter idee van een locatie.

Yelp video screenshotHet idee achter Yelp is vrij simpel: in de app laat je een recensie achter van een recent bezochte locatie, of je bekijkt andermans recensies van een plek die je wil bezoeken. Zo zie je in één keer bijvoorbeeld welk restaurant in de buurt goed wordt gewaardeerd. Het was al mogelijk om in de app foto’s van een gelegenheid achter te laten. Met de nieuwe update worden ook video’s ondersteund. Dat kan aardig wat voordelen met zich meebrengen: een video geeft bijvoorbeeld een idee van hoe rumoerig een bar is, of hoeveel tafels een restaurant eigenlijk heeft.

Yelp is op het moment voornamelijk groot in de Verenigde Staten, maar de app lijkt in Nederland ook langzaam maar zeker de App Store-lijsten te beklimmen. Op het moment hangt Yelp ergens in de top 50 met meest populaire Reis-apps. De app speelt ongeacht zijn populariteit een grote rol op je iPhone: vraag je Siri naar een nabijgelegen bar, hotel of restaurant, dan worden er gebruikersrecensies van Yelp gehaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2014, 18:18
Categorie Apps
Onderwerp yelp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.