xWinPwn: een PwnageTool voor Windows

Een 15-jarige Franse jongen heeft xWinPwn gemaakt, een PwnageTool voor Windows, gebaseerd op de gisteren gepubliceerde bronbestanden van xPwn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

xwinpwnGisteren kwam de broncode van xPwn beschikbaar en vandaar is er al een passend native Windows PwnageTool-beschikbaar: xWinPwn. Het programma heeft bijna alle functies die je ook in PwnageTool voor de Mac vindt en is ontwikkeld door de 15-jarige Neiluj1493, die het publiceerde op het forum van iPod touch Fans.


Neiluj1493 ontwikkelde xWinPwn in Visual Basic. Om te gebruiken plaats je het firmwarebestand in de installatiedirectory, je start het programma en maakt de custom firmware aan. Met de tweede knop laad je de custom firmware in itunes. Zet daarna je apparaat in DFU Mode en voer een restore uit. Het programma is op dit moment alleen geschikt voor de iPod touch en de iPhone 2G, ook al zijn de knoppen voor iPhone 3G al aanwezig.

Downloaden kan hier: xWinPwn 0.3.

Toch liever met xPwn aan de slag? Daarvan is inmiddels een uitgebreide handleiding voor gevorderde gebruikers verschenen, schrijft tipgever Klaas: XPWN Guide for Windows.

Zoals voor alle unlockmogelijkheden geven wij er de voorkeur aan om reacties (en support) via het forum te laten lopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.