Xerox-printers krijgen iPhone-ondersteuning

De iPhone en Xerox gaan dankzij een nieuwe softwaresuite beter samenwerken. Maar het printen van documenten vanaf je iPhone is nog niet mogelijk.

xeroxTriboni, een Xerox-partner, heeft de Xerox Multifunctional Printer Suite uitgebracht, die ondersteuning biedt voor de iPhone. Maar mocht je nu denken dat je met de iPhone voortaan kunt printen… helaas is dat niet het geval. De suite helpt vooral bij de integratie van bedrijfsprocessen, waarbij je vanaf de iPhone toegang krijgt tot deze informatie. De Xerox-apparaat speelt natuurlijk een centrale rol in het geheel.

Met de Xerox-printer – eigenlijk meer een all-in-one – kun je documenten scannen en deze daarna naar een andere persoon, locatie of workflow versturen of opslaan in een content management systeem zoals Xerox Docushare. Andere gebruikers kunnen de documenten daarna raadplegen via de pc. Er zitten ook een aantal webgebaseerde configuratie- en monitoring-tools in de MFP Suite en we vermoeden dat daar ook pas de link met de iPhone om de hoek komt kijken. Met de tools kun je het scanproces, de workflow en de algemene systeemstatus in de gaten houden. Triboni is overigens sinds mei 2008 ook officieel iPhone-developer dus misschien zijn ze ook nog native applicaties van plan.

Via: Macworld

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.