WWDC 2013: waar kijk jij naar uit? (poll)

WWDC 2013 staat voor de deur. Er zijn veel geruchten geweest en we kunnen al bijna raden wat Apple gaat aankondigen. Maar naar welke aankondigingen kijk jij het meest uit?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

flat-designDe kans dat Apple op WWDC 2013 nieuwe iPhones en iPads gaat aankondigen is niet meer zo groot. En ook de iWatch en Apple-televisie zijn waarschijnlijk verder weg dan we denken. Wel weten we dat Apple uitgebreid gaat vertellen over nieuwe functies in iOS 7 en OS X 10.9, zoals blijkt uit reclamebanners in het conferentiegebouw en uitspraken van Apple-topman Tim Cook. Alles goed en wel, maar waar kijk jij nou echt naar uit? Dat willen we graag weten!

Waar zit jij op te wachten tijdens WWDC 2013?

We beginnen met een gemakkelijke vraag. Wat zijn de drie dingen waar jij tijdens WWDC 2013 het meest op zit te wachten? Geloof je echt nog in de iWatch? Of popel je om de nieuwe MacBooks te zien? Je mag maximaal drie items aanvinken.

Invultip: het gaat er dus niet om welke voorspellingen jij het meest geloofwaardig vindt, maar waar naar welke (vermoedelijke) aankondigingen jij het meest nuttig voor jezelf vindt.


Poll niet zichtbaar? Kijk hier!

Waar kijk jij naar uit bij iOS 7?

We weten al zeker dat iOS 7 eraan komt. Apple heeft reclamebanners met het cijfer 7 onthuld en heeft beloofd dat we maandag vanaf 19:00 uur de toekomst van iOS zullen zien. Er is al veel gesproken over nieuwe functies in iOS 7, maar waar kijk jij nu het meest naar uit? Opnieuw mag je maximaal drie stuks aanvinken.

Tip: ook hier gaat het er niet om welke nieuwe functies het meest geloofwaardig zijn, maar naar welke vernieuwingen jij het meest uitkijkt.


Poll niet zichtbaar? Kijk hier!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2013, 16:52
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen wwdc 2013, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.