WWDC 2010 uitverkocht, aankondiging nieuwe iPhone verwacht

WWDC 2010 is nu al uitverkocht. De jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie van Apple vindt dit jaar plaats van 7 t/m 11 juni en de nieuwe iPhone zal er waarschijnlijk worden aangekondigd.

wwdc san franciscoApple kondigde vorige maand de officiële data voor de Worldwide Developers Conference aan. Van 7 tot en met 11 juni kun je terecht in San Francisco’s Moscone West conferentiecentrum. Nu maakt Apple bekend dat alle kaartjes inmiddels zijn uitverkocht. WWDC is ook het moment waarop details over een eventuele nieuwe iPhone zullen worden onthuld. In drie voorgaande jaren was WWDC voor Apple steeds het evenement om de nieuwe iPhone aan te kondigen. Er zijn dit jaar ook een aantal hands-on labs gepland waarin ontwikkelaars het nieuwe iPhone OS kunnen ontdekken.

Opvallend is dat er dit jaar geen Apple Design Awards zullen worden uitgereikt voor Mac-producten. De prijzen worden alleen uitgeloofd aan makers van iPhone- en iPad-producten. Er zijn vijf prijzen voor elk van deze twee categorieën. De prijs wordt uitgereikt aan ontwikkelaars die uitblinken in design, techniek, innovatie, kwaliteit, adoptie van technologie en performance. Elke ontwikkelaar maakt kans; er is geen procedure om kanshebbers aan te melden.

wwdc uitverkocht

Voor ons zal de aandacht vooral gericht zijn op de keynote, voor de ontwikkelaars staan de sessies na afloop centraal. Ze zijn gefocust rond vijf tracks: Application Frameworks, Internet & Web, Graphics & Media, Developer Tools en Core OS. Een kaartje kostte $1.599.

Meer info: WWDC 2010

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2010, 11:37
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerpen evenement, ontwikkelaars, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.