LUXA2 bureauhouder maakt van je iPad een iMac

De LUXA2 H4 is een iPad-houder voor op je bureau, die eruit ziet als een iMac. Het apparaat is ook geschikt voor de Kindle en andere tablets en e-book readers tot 4 kilo.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

luxa-houderNa de ClamCase waarmee je van de iPad een laptop maakt is er nu ook een bureauhouder die je tablet eruit laat zien als een iMac. De H4 van fabrikant LUXA2 is een houder voor tablets en e-readers, gemaakt van aluminium. Echt nieuw is het idee niet, want de iClooly is een soortgelijke bureauhouder voor je iPhone. Die zit overigens wel strak rondom de iPhone, terwijl je bij de H4 tegen zes opvallende metalen pinnen aan zit te kijken.

luxa h4 achterkantDie pinnen zijn ook te vinden op de iPhone-houder die ze op de markt brengen. Gelukkig zijn ze wel bekleed met rubber, zodat ze geen krassen achterlaten op de behuizing.

De houder is geschikt voor diverse tablets en ebook-lezers tot 4 kilo, inclusief de Kindle en Tablet PC’s. De houder zelf is 360 graden te draaien en is kantelbaar zodat je onder elke kijkhoek op je scherm kunt kijken. Volgens de fabrikant is de scharnier zo duurzaam dat hij minstens 20.000 knikbewegingen meegaat. LUXA2 is een dochterbedrijf van Thermaltake, bekend van de computerbehuizingen.

De LUXA2 bureauhouder is onder andere te koop in onze eigen iPadPlanet-accessoireshop: Luxa2 H4 Stand voor iPad (€69,95)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 augustus 2010, 16:09
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.