World of Goo HD voor het eerst gratis te downloaden

World of Goo HD is voor het eerst gratis te downloaden. In deze game moet je balletjes plakkerige Goo gebruiken om structuren zoals bruggen te bouwen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

world-of-goo-icoonAfgelopen vrijdag publiceerden we een gigantische lijst met afgeprijsde apps en games op onze zustersite iPhoneclub. Heel veel afgeprijsde apps zijn ook voor de iPad beschikbaar en zijn nog het hele weekend gratis. Het loont dus de moeite om nog even te gaan kijken, ook bij onze enorme lijst met accessoiredeals voor Black Friday. Eén appkoopje willen we je in ieder geval aanbevelen en dat is World of Goo HD. Die game is voor het eerst gratis te downloaden. Voorheen betaalde je er €4,49 voor. Een absolute aanrader voor jong en oud!

world-of-goo-hd-ipadWorld of Goo is een puzzelgame, waarbij het erom gaat bouwwerken te maken met plakkerige goo-balletjes. World of Goo verscheen in december 2010 en was meteen een van de hoogst gewaardeerde games op de iPad. Speelbaar op iPhone en iPad, met mysterieuze levels, vreemde wezens en verrassende spelomgevingen. Je bedient de game door met je vingers over het scherm te vegen en de balletjes goo met elkaar te verbinden. Bouw bruggen of maak kanonskogels, gigantische tongen of zeppelins om de puzzel in elk level op te lossen. Je bent daarbij gebonden aan de wetten van de zwaartekracht. Er is ook een Mac-versie van €8,99 waarmee je op de desktop kunt spelen en een niet-HD-versie van World of Goo die alleen werkt op de iPhone en €2,69 kost. Probeer het zelf met de HD-versie, die je geen cent kost. Of kijk naar onderstaande video, waarin de gameplay wordt uitgelegd.

Downloaden: World of Goo HD (tijdelijk gratis, normaal €4,49, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:56
Onderwerp world of goo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.