Crowdfundingproject zamelt geld in voor houten iPhone-hoesjes

Indiegogo-project Nature Case zamelt geld in voor een handgemaakte, houten iPhone 5- en iPhone 5s-hoes.

Nature CaseiPhone-hoesjes zijn er in alle soorten en maten, maar het merendeel wordt nog steeds gemaakt van hetzelfde plastic materiaal. Een nieuw crowdfundproject op Indiegogo probeert wat variatie te bieden door een reeks houten, handgemaakte iPhone-hoezen te maken. Deze Nature Cases bestaan uit verschillende soorten natuurlijk hout en hebben een opgedrukte prent op de achterkant. Dat kost je wel wat: je moet minstens 80 dollar doneren om een houten hoes te bemachtigen.

Voor 80 dollar krijg je een iPhone-hoes met een tijgerhoofd achterop, en voor 20 dollar extra krijg je een illustratie van een havik. Grotere donaties verzekeren je van pakketten met Nature Cases of speciaal voor jou ontworpen alternatieven. De makers willen op deze manier het relatief lage bedrag van 5.000 dollar inzamelen.

De Nature Cases zien er bijzonder uit, maar zijn niet de enigen in hun soort. Het Nederlandse Miniot maakt al lange tijd houten cases en andere accessoires voor iDevices. Op het moment verkopen zij de iWood 5, een vergelijkbare maar dunnere case voor 79 euro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2013, 9:58
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.