Populaire game World of Goo op de iPhone verschenen

World of Goo voor iPhone is in de App Store verschenen. De game is nu beschikbaar in een universele HD-versie voor iPad en iPhone en een goedkopere versie voor alleen de iPhone.

world of gooDe waanzinnig populaire game World of Goo is vannacht beschikbaar gekomen in een iPhone-variant, op een manier die ook vriendelijk is voor bestaande spelers. Mensen die de iPad-versie al hadden gekocht kunnen nu gratis hun spelplezier uitbreiden naar de iPhone, want de €3,99 kostende app World of Goo HD is universeel geworden.

Had je de iPad-versie nog niet gekocht, dan is er voor €0,79 een goedkope variant voor de iPhone en iPod touch te koop. Dit is een introductieprijs, die na vandaag omhoog gaat naar €2,39 dus twijfel niet te lang. Want World of Goo zou ook op de iPhone wel eens een grote hit kunnen worden.

Zoals we eerder schreven is World of Goo moeilijk in een paar woorden te vangen. Je hebt de beschikking over een aantal zwarte olievlekachtige blobjes. Met die blobjes kun je constructies bouwen waarbij de blobjes dienen als verbindingspunten. In elk level is een eindpunt waar je naartoe moet werken. Vaak is het puzzelen om de juiste oplossing te vinden, totdat je opeens een aha-ervaring krijgt en denkt: ‘hoe kom je erop?’.

world of goo hdWorld of Goo is een game waarbij je kunt ontspannen, terwijl je ondertussen naar een soundtrack luistert die je meesleept, de game in. World of Goo is meer dan 100.000 keer verkocht en werd overladen met positieve reviews op de belangrijke gamessites. De game kwam voor het eerst uit op de Nintendo Wii maar werd pas echt succesvol bij de lancering op de iPad. In de Nederlandse App Store krijgt World of Goo HD voornamelijk 5 sterrenwaarderingen, met een gemiddelde van 4,5 sterren.

Downloaden: World of Goo HD (€3,99 – universeel) en World of Goo (tijdelijk €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 april 2011, 10:17
Categorie Games
Onderwerpen game, world of goo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.