Live Photos op meerdere apparaten

Workflow kan nu Live Photos automatisch omzetten naar gifs

Met Workflow kun je nu Live Photos en bursts omzetten naar een gif. Dat gaat helemaal automatisch, zoals je van Workflow gewend bent.

Zet je je Live Photos het liefst om naar gifjes, dan kan dat nu automatisch met Workflow, de app waarmee je bijna alles op je iPhone kunt automatiseren. Workflow ondersteunt nu bursts (snel achter elkaar gemaakte foto’s) en Live Photos.


Live Photos op meerdere apparaten

Met Workflow kun je nu de laatste bursts en laatste Live Photos ophalen uit je camerarol en ze omzetten naar een gifje met de actie ‘Make GIF’. Het eindresultaat is een filmpje die je via de camerarol direct kunt bekijken. Ook kun je in Workflow complete video’s omzetten naar een gif.

Foto’s automatisch omzetten naar gif

Met losse apps (bijvoorbeeld Lively of Live Pictures Cam) was het al mogelijk om bursts en Live Photos om te zetten naar een gif, maar met Workflow gaat het nu automatisch. Nadeel is wel dat je in Workflow geen geavanceerde instellingen voor de gifjes hebt, terwijl dat bij gespecialiseerde apps vaak wel het geval is.

https://www.iculture.nl/gids/live-photos/

Maar daar staan weer andere voordelen tegenover. Met Workflow kun je honderden foto’s samenvoegen tot een gif, dus het loont de moeite om tijdens belangrijke momenten lekker vaak op de burst-knop van de Camera-app te drukken. Dit doe je door je vinger een paar seconden op de sluiterknop te drukken.

Bekijk ook

Burstmode op de iPhone gebruiken voor sport- en actiefoto's

Met de burstmode kun je snel een reeks foto's achter elkaar maken, ideaal voor sport, actiefoto's en snelle bewegingen zoals bij kinderen. Deze tip legt uit hoe de burstmode van de iPhone-camera werkt.

Het omgekeerde kan trouwens ook: je kunt individuele beelden uit een fotoburst of gif halen en weer verder verwerken in je Workflow-acties. Dat scheelt weer installatie van een aparte app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 december 2015 om 9:50
Onderwerp
Categorie
Apps
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.