Woordvinder: ook handig bij het valsspelen met Scrabble

Met applicaties als Woordvinder kun je ook valsspelen met Scrabble. Het wachten is nu nog op een gespecialiseerde 'Scrabble cheater'.

WoordvinderThe Next Web schreef vandaag over een onverwachte toepassing voor kruiswoordpuzzelapplicaties zoals Crosstips en CheckWord: je kunt zo’n iPhone-applicatie ook prima gebruiken om een woord voor Scrabble te vinden. Nu zullen er weinig Nederlanders zijn die scrabbelen in het Engels, maar gelukkig is in de App Store ook Woordvinder beschikbaar, met een Nederlandse woordenlijst. Het werkt als volgt: zoek je een woord dat met ape… begint, dan vind je met een zoekactie makkelijk alle woorden die voldoen. Je kunt zelfs filteren op lengte van het woord.

Wat het lastig maakt, is dat je niet vooraf kunt aangeven welke Scrabble-letters er op je plankje staan. Maar geen nood: er is vast wel een iPhone-ontwikkelaar op zoek naar een idee voor een nieuwe applicatie. Na applicaties om te kunnen valsspelen met poker kun je straks misschien ook de eerste ‘Scrabble cheaters’ in de App Store vinden. Mocht je niet van valsspelen houden, dan kun je Woordvinder natuurlijk ook gewoon gebruiken om te controleren of een neergelegd woord is toegestaan.

Via: The Next Web

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2009, 22:38
Categorie Achtergrond
Onderwerp scrabble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.