woBL: iPhone-wieg met bijbehorende wekker-app

De woBL is een iPhone-houder die de iPhone heen en weer wiegt. Een bijbehorende wekker-app identificeerd deze beweging als snooze-optie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

woBLiPhone-case woBL pakt het net wat anders aan dan de vele andere iPhone-houders op de markt: dit gebolde accessoire grijpt de iPhone vast, waarna hij makkelijk naar voren en achteren kan wiegen. Op het eerste gezicht een wat gekke toevoeging, maar er zit een reden achter: een bijbehorende wekker-app ziet namelijk wanneer je de iPhone heen en weer beweegt. Met deze simpele beweging kun je de snooze-functie activeren.

De makers van woBL proberen met de wekker-app een door hun veel gehoord probleem op te lossen. Hoewel de ingebouwde iPhone-wekker ook een snooze-optie heeft, moet je de iPhone erbij pakken om deze te activeren. Niet alleen kan het een gedoe zijn om de snooze-knop op de iPhone te activeren, maar je moet ook naar het verlichte iPhone-scherm kijken om de wekker te activeren. Met de woBL hoef je alleen een algemene handbeweging te maken.

Het idee achter de woBL kan uiteraard ook zonder dock worden uitgevoerd: in theorie zou de app ook snoozen als je de iPhone gewoon heen en weer beweegt. De houder zorgt er alleen voor dat je iPhone handig naast je bed kan worden neergezet. Een gewicht in de dock zorgt er bovendien voor dat de iPhone niet teveel van plek verandert, waardoor je net wat minder zorgvuldig hoeft te zijn.

Je kunt de woBL bestellen door op Kickstarter 29 dollar te doneren, plus 15 dollar verzendkosten. De makers willen de iPhone-houder uiteindelijk gaan verkopen voor 39 dollar. Het Kickstarter-project moet wel slagen voordat het geld wordt overgeschreven. Met nog dik een maand te gaan is het lastig te zeggen of dit ook zal gebeuren.

Downloaden: woBL (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Op zoek naar een andere wekker-apps? We hebben er vijf voor je op een rij gezet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:38
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.