Wired bestaat 20 jaar en brengt ebook uit

Wired geeft het gratis ebook Wired @20 weg aan abonnees. Het bevat de beste artikelen van de afgelopen 20 jaar, waaronder een aantal baanbrekende verhalen en onthullingen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wired ebookWired Magazine bestaat dit jaar 20 jaar en viert dat met een jubileumboek. Maar natuurlijk wel in ebook-formaat. Wired @20 is een ebook met de belangrijkste en meest verbijsterende artikelen uit het Wired-archief. Elk artikel is voorzien van een epiloog, over de huidige stand van zaken rond het onderwerp. Dat is handig, want het helpt het artikel in perspectief te plaatsen. Belangrijke gebeurtenissen die een paar jaar geleden in het geheugen van iedereen zaten, kunnen nu alweer zijn vergeten.

Eén van de artikelen is geschreven door Evan Ratliff, waarin hij vertelt hoe je in het huidige digitale leven kunt verdwijnen. Ben je fan van Chris Anderson, dan vind je in het ebook ook de eerste ideeën over the long tail, waar Anderson later wereldberoemd mee werd. Er zijn ook artikelen aanwezig van auteurs die zich meer aan de fictiekant bevinden, zoals Neal Stephenson en William Gibson. Wired-abonnees krijgen het ebook gratis, anderen betalen $6,99. Als je de Wired-app op je iPad installeert kun je via de Store-knop je gratis ebook downloaden. Of lees meer informatie op de website van Wired.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2013, 11:43
Categorie Apps
Onderwerpen magazine, wired

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.