Wijzig je firmware met JFWChanger

JFWChanger is een applicatie waarmee je de getoonde firmwareversie op de iPhone kan wijzigen. Dat kan nodig zijn om oude applicaties te draaien, maar de firmware zelf wijzigt niet.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

JFWChangerJFWChanger is een Jiggy-applicatie waarmee je je firmware kunt instellen op elke gewenste versie en build. In de standaard-instellingen kun je kiezen uit 1.1 tot en met 2.0. Dat kan nodig zijn bij oudere applicaties, die checken of een bepaalde versie van de firmware aanwezig is en daarbij alleen naar het label kijken (en niet naar de daadwerkelijke firmware zelf). JFWChanger wijzigt alleen het label, de firmware wordt niet daadwerkelijk geflasht en je krijgt er ook niet op magische wijze nieuwe applicaties en functies bij.

Firmware instellenOm JFWChanger te gebruiken heb je de Jiggy Runtime nodig. De applicatie is te installeren via de BigBoss-source. Er waren al eerder soortgelijke applicaties te krijgen, maar bij JFWChanger kun je in een formulier zelf aangeven welke firmwareversie en buildversie je wilt zien. De applicatie bestaat uit twee knoppen: ‘Make Custom Firmware’ en ‘Preset Firmwares’. Bij de laatste heb je de keuze uit zes versies.

Dank: Slodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:18
Categorie Jailbreak
Onderwerpen firmware, installer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.