WeeCompose: stuur SMS’jes en e-mail vanuit het Berichtencentrum (jailbreak)

WeeCompose is een widget die je in je Berichencentrum kunt zetten. Eenmaal geïnstalleerd kun je er makkelijk een SMS-bericht mee sturen naar je vrienden en familie. Je moet wel je iPhone jailbreaken om hem te gebruiken.

WeeComposeEen nieuwe widget maakt het mogelijk om SMS-berichten en e-mails te verzenden vanuit het Berichtencentrum van iOS 5. De widget geeft je twee invulvelden, waarin je de ontvanger en het bericht invoert. Wil je de widget gebruiken, dan moet je wel een gejailbreakte iPhone hebben. Het is nog namelijk niet mogelijk voor ontwikkelaars om via Apple’s kanalen een widget aan te bieden.

Eenmaal geïnstalleerd kun je de widget inschakelen bij het Instellingen-scherm van je iPhone. Er verschijnt dan een nieuwe balkje tussen je huidige berichten, waarin je berichten kunt tikken en de afzender kunt selecteren. Een teller rechtsonderin laat zien hoeveel ruimte je nog in je SMS-bericht hebt en hoeveel berichten er uiteindelijk verzonden zullen worden. Wat voor bericht je stuurt wordt bepaald door wat je bij het contactveld invult: een telefoonnummer maakt van je bericht een SMS, terwijl een e-mailadres je een e-mail laat sturen.

WeeCompose is niet de eerste widget die jailbreakers kunnen installeren. Eerder kwamen WeeRadio, SBSettings en RSSWidget nog op iPhoneclub voorbij. WeeCompose is met zijn prijskaartje van $1,99 wel de duurste in deze lijst.

WeeCompose is voor $1,99 beschikbaar via de repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2011, 10:19
Categorie Jailbreak
Onderwerpen berichtencentrum, jailbreak, notificaties, widgets

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.