Mobistar lanceert Visual Voicemail voor iPhone-gebruikers

Mobistar gaat vanaf 31 oktober Visual Voicemail aanbieden aan zijn klanten. Vanaf die datum kan ieder nieuw Mobistar-abonnee op de dienst rekenen. Oude klanten worden in de loop van de maand overgezet.

Visual VoicemailMobistar gaat Visual Voicemail vanaf 31 oktober beschikbaar maken voor alle nieuwe iPhone-abonnees. Klanten die al een iPhone hebben kunnen de dienst vanaf midden november verwachten. Hier worden geen extra kosten voor verrekend. Visual Voicemail maakt het mogelijk om voicemailberichten te bekijken vanuit een visuele interface, waardoor je niet langer met een speciaal nummer hoeft te bellen om berichten in vaste volgorde af te luisteren.

De actie is goed getimed: op vrijdag 28 oktober lanceert de iPhone 4S in België, wat betekent dat iedereen die deze iPhone bij Mobistar koopt op Visual Voicemail kan rekenen.
Wanneer in november bestaande abonnees met de dienst aan de slag kunnen is nog niet helemaal duidelijk. Abonnees met een iPhone-tariefplan zijn als eerste aan de beurt: zij ontvangen in de loop van de maand een SMS’je, waarna de dienst binnen twee dagen wordt geactiveerd. Een week later kunnen overige iPhone-abonnees bericht verwachten.

Visual Voicemail is een dienst die geïntegreerd zit in de iPhone-telefoonapplicatie. Eenmaal geactiveerd verschijnen voicemailberichten onder het ‘Voicemail’-tabblad, waar ze terug te luisteren zijn. Dit doe je door er doorheen te navigeren zoals je ook bij nieuwe SMS-berichten zou doen. Door op een voicemailbericht te drukken speelt hij af via de speaker van je iPhone.

Tipgever: Bumba

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2011, 11:11
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, mobistar, voicemail

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.