iSteadi houdt je iPhone altijd stabiel

De iSteadi is een accessoire waarmee je je iPhone kunt stabiliseren. Handig bij videofilmen of wanneer je last hebt van trillende handen.

isteadiDe iPhone 4S heeft beeldstabilistatie tijdens het filmen. Maar heb je nog geen iPhone 4S of last van trillende handen, dan is er nu toch een oplossing. De iSteadi is een houder die ervoor zorgt dat de iPhone nauwelijks beweegt. De steadycam zal worden ontwikkeld via Kickstarter; voor 60 dollar plus 8 dollar verzendkosten kom je in bezit ervan. De bedenkers van het project moeten dan echter wel voor 8 november het investeringsbedrag van 50.000 dollar bij elkaar sprokkelen.

De Steadi heeft een ergonomisch gevormde handgreep, een aanpasbare behuizing voor de iPhone (ook geschikt voor andere smartphones) en een balanceermechanisme die trillingen minimaliseert. Ben je van plan in dit accessoire te investeren (je hoeft pas te betalen als het project doorgaat), hou er dan rekening mee dat er nog een lange weg te gaan is voordat het benodigde bedrag van 50.000 dollar is bereikt.

Meer info: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2011, 23:13
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.