Wal-Mart gaat iPhone voor 197 dollar verkopen, 4GB iPhone nog steeds een gerucht (update)

Wal-Mart heeft officieel bevestigd dat ze de iPhone gaan verkopen. De prijs wordt 197 dollar, slechts 2 dollar goedkoper dan in de App Store. De 4GB iPhone lijkt steeds meer op een hoax uit te draaien.
Olivier Oost - · Laatst bijgewerkt:

wal-martWal-Mart heeft bevestigd dat ze de iPhone gaan verkopen, voor een prijs die slechts $2 goedkoper is dan de Apple Store. Voor $197 plus abonnement kom je in het bezit van een iPhone via de voordeelsuper. Zowel Bloomberg als de San Jose Mercury News hebben bevestigd gekregen dat meerdere Wal-Mart-winkels de iPhone gaan verkopen. Eigenlijk zou de verkoop al vóór de kerst van start gaan, maar dat is uiteindelijk niet gelukt.

MacRumors heeft inmiddels trainingsmateriaal en een advertentie van Wal-Mart in handen gekregen, die hierboven is te zien.

Wat het gerucht over de 4GB iPhone betreft, die Wal-Mart ook zou gaan verkopen, lijken de bewijzen zich op te stapelen dat het toch om een hoax gaat. Dit denkt althans het Amerikaanse weblog MacBlogz. MacBlogz baseert zich hierbij op ‘geheime informatie van een bron bij AT&T’.

Het bericht over de iPhone met 4 gigabyte opslagruimte werd de wereld in geholpen door Boy Genius Report. De iPhone zou 99 dollar moeten gaan kosten en zou binnenkort worden verkocht in de Amerikaanse supermarkt.

Inmiddels rollen allerlei ‘anonieme bronnen die in het verleden betrouwbaar zijn gebleken’ over elkaar heen om het gerucht te ontkrachten of juist te vertellen dat het waar is. MacBlogz blaast ook hoog van de toren met een dergelijke bron en beweert dat het om een hoax gaat.

Op 28 december zullen we weten of Walmart de primeur heeft of dat Steve een paar dagen later (op 6 januari) een spannende One More Thing aan het publiek gaat presenteren.

Meer info: MacBlogz

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2008, 18:30
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.