Vrouw steelt 100 iPads uit Amerikaanse supermarkten

Een vrouw heeft 100 iPads gestolen uit diverse Amerikaanse supermarkten. De vrouw gaat steeds op dezelfde wijze te werk en heeft al voor 57.000 dollar aan iPads gestolen.

ipad diefstalEen vrouw heeft in de loop van de tijd zo’n 100 iPads gestolen uit Walmart-supermarkten in de VS. De vrouw sloeg vooral ‘s ochtends haar slag, waarbij ze een vaste truc gebruikt: ze laat haar boodschappen bij de kassa staan en loopt de deur uit met twee of drie iPads. In opnames van beveiligingsvideo’s (hieronder) is te zien hoe de vrouw te werk gaat.

Ze zou in 36 steden in Texas actief zijn geweest, voor het merendeel Walmart-winkels, maar ook enkele vestigingen van Target. In totaal heeft de vrouw inmiddels voor zo’n 57.000 dollar aan iPads gestolen. Overigens is de vrouw nog niet opgepakt; de politie zoekt getuigen die haar kunnen identificeren.

De vrouw vult haar boodschappenkarretje eerst met boodschappen en gaat daarna naar de elektronica-afdeling, waar ze vertelt dat ze drie iPads wil kopen. Een medewerker loopt daarna met haar naar de kassa. Maar zodra een medewerker de iPads heeft gescand en in een tas heeft gestopt, komt de vrouw met een smoes op de proppen: ze heeft niet genoeg geld of wil nog naar wat DVD’s kijken. Inmiddels heeft de vrouw de iPads in een onopvallende tas gestopt en loopt ze de winkel uit zonder haar overige boodschappen. “Ze heeft een manier gevonden om het systeem te verslaan”, zegt een politiewoordvoerder. De vrouw wordt in heel Noord-Texas en Oklahoma gezocht.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Mocht de (Flash-)video hierboven niet zichtbaar zijn: je kunt de video ook in het originele artikel bekijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 mei 2012, 22:45
Categorie Achtergrond
Onderwerp diefstal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.