Voor jailbreakers: CallLock, SBRotator en GraviBoard (jailbreak)

Drie tips voor jailbreakers: CallLock voor mensen die last hebben van de proximity sensor-bug, SBRotator om je springboard in landscape te bekijken en Graviboard om je icoontjes los te maken van hun plaats.

sbrotatorDrie tweaks voor mensen die een jailbreak hebben uitgevoerd. De al bestaande tweak SBRotator heeft een update gekregen. Het zorgt ervoor dat je je iPhone-springboard voortaan ook in landschapsweergave kunt gebruiken. De iconen komen daardoor dichter op elkaar gestapeld te staan. SBRotator is geoptimaliseerd voor het Retina Display van de iPhone 4.

De balk voor multitasking verschijnt bij deze tweak ook gewoon in beeld. SBRotator bestaat al veel langer en is te vinden in Cydia. Hieronder is de vernieuwde versie in actie te zien.

calllockCallLock zorgt ervoor dat je iPhone wordt geblokkeerd zodra er een inkomend of uitgaand telefoongesprek wordt gestart. Dat is een oplossing voor mensen die nog steeds last hebben van het probleem met de nabijheidssensor (proximity sensor). Door CallLock te activeren voorkom je dat je met je gezicht het scherm aanraakt en per ongeluk het gesprek ophangt. Na installatie activeer je CallLock, waarbij je twee mogelijkheden hebt: handmatig en automatisch blokkeren. Bij handmatig blokkeren moet je bij een telefoontje steeds op een knop drukken. De tweak CallLock is in de Cydia Store te vinden voor $0,99.

graviboard ipadNog niet beschikbaar is GraviBoard, een jailbreak-tweak die nog in ontwikkeling is. Deze zorgt ervoor dat je niet meer vast zit aan de positie van icoontjes. De icoontjes zweven daarbij over je springboard en worden door de zwaartekracht naar beneden getrokken. Je kunt ze met je vinger rondslepen of door het kantelen van de iPhone (of iPad) verplaatsen. Door ze aan te tikken kun je nog steeds gewoon de apps openen. Praktisch is het misschien niet, maar apart is het wel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2010, 22:17
Categorie Jailbreak
Onderwerp jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.