Barbie Computer Engineer krijgt een iPhone

Barbie is nu in een uitvoering van Computer Engineer verkrijgbaar, met een iPhone. Het past in de lijn Barbie I Can Be, gericht op verschillende carrières van Barbie.

barbie iphoneVandaag is er veel te doen over de Barbie Video Girl, een pop met een ingebouwde videocamera. Daarmee kun je tot 30 minuten videobeelden opnemen. Maar de FBI is bang dat de pop op kinderporno gaat uitdraaien. Gelukkig zijn er ook onschuldige Barbie-poppen op de markt, zoals de uitvoering Computer Engineer. Die is voorzien voor een roze laptop, een laptoptas en een iPhone. Om het wat geloofwaardiger te maken is Barbie voorzien van een t-shirt met binaire opdruk. De Barbie I Can Be… Computer Engineer is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.

De pop kost in de VS $12,99. Op de verpakking wordt gewezen op de iPhone-applicatie Barbie I Can Be, een app waarbij de verschillende carrières van Barbie centraal staan.

Met de app kun je een pizzabakker, dierenarts of bakker worden. Het gaat hier om drie minigames waarin je bepaalde handelingen moet doen, zoals het uitrollen van deeg of het borstelen van een puppyvacht. Aan het eind van de game krijg je een diploma en een aantal gouden sterren.

Meer info: Mattel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2010, 21:52
Categorie Accessoires
Onderwerp freedompop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.