Voetbalteam-app Mijn Team klaar voor nieuwe seizoen

Mijn Team voor iPhone en iPad is klaar voor voetbalseizoen 2014-2015. Je kan fans toevoegen, spelers nieuwe rollen toewijzen en natuurlijk chatten.

Mijn Team voetbalteamapp opstellingMijn Team, de Nederlandse applicatie waarin voetbalteams hun stand, uitslagen, opstellingen en chats kunnen bijhouden, is klaargestoomd voor het nieuwe voetbalseizoen. De applicatie voor iPhone en Android is er snel bij: veel competities starten pas in september. Dankzij de nieuwe update kan een overzicht van het afgelopen seizoen naar teamgenoten worden verstuurd en kunnen leiders ook fans uitnodigen, die de stand en uitslagen mee kunnen kijken.

In Mijn Team 1.3 voor de iPhone en iPad kan het huidige voetbalteam gemigreerd worden naar volgend jaar. Daarbij kan de leider spelers nieuwe rollen toewijzen en ook kunnen nieuwe spelers worden toegevoegd. Vanaf dat nieuwe seizoen kunnen wedstrijduitslagen trouwens ook gedeeld worden op Twitter en Facebook.

Mijn Team competities Mijn Team uitslagen

De kern van Mijn Team blijft dat je als leider of deelnemer van een voetbalteam helemaal niet zoveel hoeft te doen in de gratis applicatie. De standen worden opgehaald bij de KNVB en clubs worden automatisch voorzien van logo’s en adressen. Daar bovenop kan je het als team zo leuk maken als je wilt. Met teamgenoten chatten, de opstelling in een wedstrijd vastleggen en doelpuntenmakers bijhouden is allemaal mogelijk. Ook kan je een teamhashtag instellen, waarna tweets met de hashtag in de app te lezen zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 augustus 2014, 12:33
Categorie Apps
Onderwerpen sport, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.